Уеб дизайн - Тоневски

Креативен дизайн, ниски цени, бърза изработка на всякакъв вид сайтове, модули и проекти.

Уеб дизайн

Малък сайт
120лв
единична цена
 • 4 страници
 • Хостинг и домейн за 1 година
 • Минимална поддръжка за 1 година
 • Галерия
 • Консултация
Голям сайт
580лв
единична цена
 • Корпоративен сайт или CMS система
 • Хостинг и домейн за 1 година
 • Пълна поддръжка за 1 месец
 • Галерия
 • Консултация
 • Регистриране в социалните мрежи
 • СЕО оптимизация и реклама за 1 месец

Дизайн

Дизайнът определя визията на Вашия сайт. А визията на Вашия сайт е прозорец към Вашия бизнес или продуктът, който представяте.

Най-общо дизайните се разделят на 3 вида.

Малък сайт

М

алкият статичен не изисква много ресурси в дизайна си. Визията му се свежда до 4ри главни страници [НАЧАЛО] [ЗА НАС] [ГАЛЕРИЯ] [КОНТАКТИ].

Предпочитан е за компании, чиито интереси се свеждат само до присъствие в интернет или хора, които желаят своя лична уеб визитка и собствен уеб адрес. Фактор е също и ниската цена за изработка и поддръжка.

Стандартен сайт

С

тандартният сайт се предпочита от фирми или физически лица, които желаят по-стабилно присъствие в интернет. Стандартните проекти включват по-голям обем от информация, спрямо представянето на своя пропукт или услуга. Включват присъствие в търсачките и социалните мрежи.

Голям сайт

Г

олемите уеб проекти са за хора и компании, чиито интереси са сериозно присъствие в уеб пространството. Проектите включват CMS системи с неограничен брой страници. Най-често поръчвани дизайни са за електронни магазини, сайтове за обяви, форумни платформи, медийни и новинарски агенции.

Поддръжка

Поддръжката на един сайт се разделя на техническа и популяризираща.

Техническа поддръжка.

Техническата поддръжка следи за правилното функциониране на един уеб сайт и неговата защита в уеб пространството. Включва създаване и инсталиране на модули срещу спам и работа с базите данни на проекта.

Популяризираща поддръжка.

Популяризиращата поддръжка включва СЕО оптимизиране на уеб проекта: регистрации в търсачки, внедряване на мета данни в кода на сайта, реклама, работа в социалните мрежи, мониторинг на конкуренцията и още. Вижте повече за сео оптимизацията в дъното на тази страница.

Цени за поддръжка и СЕО оптимизация

Минимална поддръжка
Включва следене на техническата изправност на уеб сайта. Цена: 60лв за една година.
Стандартна поддръжка
Вклйчва мониторинг на техническата част в сайта. Корекции по дизайна. Създаване на модули и плъгини. Начална СЕО оптимизация за откриване на сайта в интернет. Цена: 120лв за един месец. 
Пълна поддръжка
Включва всичко от минималната и стандартна поддръжка, плюс обновяване на дизайна, ежедневно добавяне или премахване на съдържание от сайта, създаване и развиване на профили в социалните мрежи, ускорена СЕО оптимизация и реклама. Цена: 240лв за един месец.
Цена за частична СЕО оптимизация
Частичната СЕО оптимизация включва пълна поддръжка на уеб сайта, плюс създаване на присъствие в по-големите социални мрежи и блогове. Банерно рекламиране в популярни уеб портали, развиване на платени кампании в социалните мрежи и гугъл адсенс. Цена: 480лв за един месец.
Пълна СЕО оптимизация
Пълната СЕО оптимизация включва всичко от горепосочените услуги, плюс ускорено развитие и популяризиране в по-големите социални мрежи, платени рекламни кампании в търсачките с цел изместване на конкуренцията и достигане до по-голяма аудитория. Платени рекламни кампании в най-популярните интернет медии. Създаване на план за стабилно интернет присъствие на съответния бранд. Създаване дизайн на визитки, флаери, плакати и тяхната изработка и популяризиране в по-големите градове. Цена: 960лв за един месец.

За контакти

Социални мрежи

Дизайни

в процес на обработка...